Friss Hírek
A tartalom töltődik...
2014. szeptember 17., szerda

A Fidesz jelöltjeinek lakossági fórumai

A Fidesz Magyar Polgári Párt hajdúszoboszlói szervezetének Önkormányzati jelöltjei, az eddig megszokott területbejárások helyett, választási programjukat az idén lakossági fórumokon fogják ismertetni a tisztelt választópolgárokkal. 

A Fidesz hajdúszoboszlói szervezetének önkormányzati jelöltjei a következő helyszíneken és időpontokon tartanak lakossági fórumokat: 


A fórumok megszervezését elsősorban azért tartottuk fontosnak, mert egy választási program - a lehetőségekhez mérten -, nem feltétlenül az öncélú érdekérvényesítésről szól, hanem arról, hogy meghallgatva önöket, a megvalósíthatóság határain belül közös döntésre jussunk a következő 5 év közigazgatását és fejlesztését illetően. 

Fontos számunkra az Önök jelenléte, mert a nélkül hogy meg nem hallgatnánk az Önök elképzeléseit és javaslatait, semmiben nem kívánunk döntéseket hozni. 

Amennyiben lehetősége van rá kérje meg szomszédait is, hogy félelem nélkül, minél többen vegyenek részt lakossági fórumainkon. Szóljanak bele a városuk sorsának alakulásában.

Bízzon a Fideszben és ne féljen mert egyre többen vagyunk, akik változást szeretnénk ebben a városban.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Vissza a tetejére