Friss Hírek
A tartalom töltődik...
2014. október 6., hétfő

Idegenforgalom, mezőgazdaság és ipar kell Hajdúszoboszló városának

Október 9-én csütörtökön 18 órától Örvendi László a FIDESZ 6-os választókerületének képviselőjelöltje Dr. Györgyi Zoltán polgármesterjelölttel közös lakossági fórumot tart a Hajdúföld Szövetkezet (Szováti út 2.) nagytermében.

A jelenlegi politikai helyzetben eljött az idő arra, hogy Hajdúszoboszlón is kormánypárti vezetés legyen. Hajdúszoboszló fejlődésének kulcsa az EGYÜTTMŰKÖDÉS: a lakossággal, a vállalkozókkal, a környező településekkel, a megyével, a kormányzattal. Hatalmas lehetőségek vannak előttünk, de az együttműködés hiánya a város fejlődését megakasztja. Megtapasztalhattuk, hogy a mindenáron való ellenzékiség hátrányt okoz a városnak.

Sok a teendő, de a legfontosabb azonban összecseng a kormányprogrammal: az idegenforgalom a mezőgazdaság és munkahelyteremtő ipar fejlesztése. Az új városvezetésnek a feladata, hogy biztosítsa a kiszámíthatóságot, a munkahelyeket és a zavartalan eredményes munkát. Bízom benne, hogy az új fideszes többségű testülettel el tudjuk érni, hogy megvalósítható legyen:
• újabb utcák útszőnyegezése,
• folyamatos járda felújítások,
• parkosítás, a növényzet szakszerű kezelése, a közlekedésbiztonság szem előtt tartásával.
• A fizetővendéglátás területén a vendégfogó nepperek tevékenységének megszüntetése.
• külterületi földutak és a vízelvezető árkok, hidak felújítása karbantartása
• mezőőrség fenntartása, létszámának növelése
• termelői piac fenntartása, fejlesztése.

A mezőgazdaság számára;
A fenti célok megvalósításáért kérem szavazzanak a FIDESZ képviselő jelöltjeként rám és polgármester jelöltünkre Dr. Györgyi Zoltánra, valamint a FIDESZ megyei listájára!


Tisztelettel:
Örvendi László
a FIDESZ képviselőjelöltje
6. sz. választókörzet

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Vissza a tetejére