Friss Hírek
A tartalom töltődik...
2014. szeptember 23., kedd

Kocsis Tamás Fideszes képviselőjelölt programja

Kocsis Tamás a 7. sz. választó körzet önkormányzati képviselőjelöltjének választási programja!

2014. október 12-én önkormányzati választás lesz, mely választás sorsdöntő lehet városunk jövőjére tekintettel.
Több éven keresztül láthattuk, hogy városunk egy része fejlődött/gyarapodott, de sajnos csak egy része. A körzet lakói jogosan mondják, hogy szép a belváros, de nekünk közvilágításra, járdára, utakra van szükségünk.

A kerület többet érdemel!


Arra vállalkozom, amennyiben szavazataikkal támogatnak, hogy ezeket a fejlesztéseket olyan területekre is kiterjessze a város vezetése, ahol Önök laknak.
Több utcában látom, hogy az utóbbi hetekben útfelújítások, a közvilágítás karbantartása megy, amit véleményem szerint folyamatosan lehetett volna végezni, nem csak a választások idején.
A nagy beruházások mellett, szükséges arra is figyelmet fordítani, hogy a választókerületük lakói saját játszóterükön, pihenőparkjukban pihenhessék ki az egész napos munka fáradalmait, közben látva azt, hogy gyermekeik mennyire jól érzik magukat.

Fontos megemlítenem a zártkert kérdését!


Úgy gondolom, hogy jelenlegi képviselőjük kicsit mostoha gyereknek tekinti a külterületen élők problémáit. Az, hogy több év alatt nem sikerült a zártkert biztonságos megközelítését eredményező járdát, illetve kerékpárutat kialakítani az ott lakók számára, - nem törődve azzal, hogy minden nap az iskolába, a munkába járók életveszélynek vannak kitéve - pontosan ezt bizonyítja.

Ezen változtatni kell


Néhány nagyon fontosnak tartott, megoldásra váró feladat, melyeket a körzetben lakókkal történt beszélgetések során tapasztaltam:

Játszótér, pihenőpark hiánya.

A már meglévő vízelvezető árkok/csatornák felülvizsgálata, problémák megoldása.

Az utak folyamatos karbantartása, járdák kialakítása.

A zártkert megközelítését biztosító kerékpárút kialakítása, és az ehhez kapcsolódó közvilágítás biztosítása.

A lakott zártkerti dűlők útjainak aszfaltozása.

A gazos, elhanyagolt ipari területeken helyi vállalkozók segítségével munkahelyek teremtése.
Olyan képviselője kívánok lenni Önöknek, aki figyelembe veszi a lakosság, vállalkozások, civil szervezetek véleményét, hogy közösen találjuk meg azokat a lehetőségeket, amivel végre a háttérbe szorított lakosok is büszkén érezhetik a fejlődést és a lendületet.
Kérem, támogassák terveimet és tiszteljenek meg bizalmukkal október 12-én az önkormányzati választásokon.
Kérem, támogassák Dr. Györgyi Zoltán polgármester-jelöltünket is, aki megfelelő szakmai háttérrel és tapasztalattal jó polgármestere lehet Hajdúszoboszlónak.

2014. október 12-én szavazzanak ránk! 

Tisztelettel: Kocsis Tamás
7-es sz. vk. képviselő-jelöltje 
Telefon: 06 30 950 5436

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Vissza a tetejére