Friss Hírek
A tartalom töltődik...
2014. október 10., péntek

Válaszlevél Holoda Attilának

Tisztelt Holoda Úr!
Kedves Választópolgárok!

Holoda Attila, az Összefogás képviselő-jelöltje igen felindult hangulatú, zavaros tartalmú levélben támadott meg szerda este.

Szeretném Őt is és a Tisztelt Választópolgárokat is tájékoztatni a következőkről:

1. Holoda úr azt írja, hogy a döbbenettől szinte levegőt sem kapott, hiszen a Fidesz ellopta az Összefogás programját!

Tényszerű valóság: A Fidesz Hajdúszoboszlóra vonatkozó polgármester-jelölti programja 2014. szeptember elején jelent meg nyomtatott formátumban. 

Az Összefogás polgármester-jelöltjének átfogó, strukturált, áttekinthető, számonkérhető programja nem volt, nincs, nem jelent meg.

Holoda úr, mint képviselőjelölt elképzelései, célkitűzései másfél héttel a mi programunk megjelenését követően láttak napvilágot.

Holoda úrnak a jövőre nézve tanácsolnám, hogy mielőtt vagdalkozik, vádaskodik, olvassa el figyelmesen a Fidesz programját.

A program tényszerűen tartalmazza a szemétszállításra és parkolásra vonatkozó elképzeléseinket.

Holoda úr, jelentem, ami nincs, azt nem lehet lekoppintani, ellopni.
Kérem, csak a valóságot mondja a választóknak!

A mi programunk tartalmaz olyan kulcsfogalmakat, mint munkahelyteremtés, gazdaságfejlesztés, fiataljaink itthon tartása, a sport kiemelt támogatása stb. 

Polgármester jelöltjük saját elmondása szerint ezek nem önkormányzati feladatok, a polgármesternek ezekben nincs teendője. No comment!

2. Holoda úr azt írja, hogy ismeretlen eredetű és szemmel láthatóan számolatlan mennyiségű pénz áll rendelkezésünkre a kampányban!

Holoda úr! A Fidesz kampányát rengeteg jóindulatú, józan gondolkodású, a szoboszlói közösségért felelősséget érző polgár támogatta, támogatja erkölcsileg, anyagilag. 
Emellett természetesen mi magunk, jelöltek is hozzájárulunk a kampány költségeihez.

Holoda úr vádaskodását, miszerint ismeretlen eredetű pénz áll rendelkezésünkre, a leghatározottabban visszautasítom, visszautasítjuk!
Egyrészt azért, mert valótlanság, amit állít, másrészt azért, mert mélyen megsértette a szoboszlói polgárokat!

Remélni tudom, hogy mindezt „csak hirtelen felindulásból” követte el.

Méltánytalan megnyilvánulás!

Én magam ezúton tisztelettel megköszönöm minden támogatónknak, hogy mellettünk állt, áll, óriási erőt adva ezzel a mindennapi munkához!

3. Holoda úr Szoboszló kártyát említ!

Újra arra hívnám fel a „volt helyettes államtitkár” úr figyelmét, hogy mielőtt vádaskodik, azelőtt tájékozódjon, legyen alapos, felkészült és precíz. 

A mi kártyánk neve ugyanis Családi Kedvezmény Kártya, nem pedig Szoboszló-kártya!

A Szoboszló-kártya bevezetése szintén szerepel a programunkban, de a Családi Kártyától eltérő tartalommal. Olvassa el programunkat! Pontosan, precíze!

4. Holoda úr azzal vádol, hogy félrevezetjük a választókat a kártyával, sőt bűncselekményt követek el!
Természetesen Egyik vádja sem igaz, tisztelt nem jogvégzett jelölt úr!

Nagyon sajnálom, hogy a kampány eldurvult, érdemi beszélgetések helyett, szemtől-szembe történő kommunikáció helyett facebook-os támadás sorozatot kapunk, kapok.

Ennek elkerülése érdekében egy hónapja kezdeményeztem Dr. Sóvágó László polgármesterjelölt úrnál egy közös fórumon való megjelenést, ahol ő is és én is ismertettük volna a jövőre vonatkozó elképzeléseinket.

Sajnálatos módon ő ezt nem fogadta el!

Azt javaslom minden Tisztelt Szoboszlói Választópolgárnak, hogy tanulmányozza a Fidesz programját és október 12.-én szavazzon a Fidesz jelöltjeire, ránk!

Egy csapat vagyunk, Önökkel közösen szeretnénk dolgozni városunkért!

Tisztelettel:
Dr. Györgyi Zoltán
polgármester-jelölt

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Vissza a tetejére