Friss Hírek
A tartalom töltődik...
2014. szeptember 11., csütörtök

A város fejlesztésének szolgálatában

Tősgyökeres szoboszlói református családból származom, őseim generációk óta ebben a körzetben éltek, ahol születésemtől kezdve napjainkig családommal lakom, sőt a körzetek területének növelése után elmondhatom, hogy ebben a körzetben van a munkahelyem is.

Szüleim, tanáraim munkára, kitartásra, emberségre és tisztességre neveltek, melyet én is igyekszem a fiamnak és a tanítványaimnak átadni a Hajdúszoboszlói Bocskai István Szakképző Iskolában tanárként és igazgatóhelyettesként. 

Végzettségem mezőgazdasági gépészmérnök, mérnöktanár és közoktatás vezető. 

Munkám mellett kapcsolatban vagyok a mezőgazdasággal és a vendéglátással, részt veszek a Gazdakör és a Fizető Vendéglátók Egyesületének munkájában, így jól ismerem a körzet lakóit, az itt élők problémáit, közös gondjainkat.

A választópolgárok bizalmából 2002 óta tagja vagyok a képviselő testületnek. Az utóbbi 4 évben önkormányzati képviselőként, a Városfejlesztési, Műszaki Bizottság elnökeként, a Pénzügyi Bizottság és a Beruházási Munkacsoport tagjaként aktívan dolgoztam a város fejlődéséért.

A jövőben szeretném elérni, hogy a városrészek közötti aránytalan különbségek tovább csökkenjenek, és a városszélén lévő körzetekben lakók is emberhez méltó, kulturált környezetben élhessenek.

Szeretném megköszönni és egyben az új ciklusban is kérni a választói bizalmat, hogy képviselői munkámat folytatni tudjam a köz javára és érdekében.

Folytassuk közösen!

Harsányi István Hajdúszoboszló 3. számú választókerületének Fideszes képviselőjelöltje. 

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Vissza a tetejére